diumenge, 23 d’agost del 2009

Dia 3: Seguim a bon ritme (22 d'Agost)

Ahir a la nit vam anar a un restaurant molt "grease"; mentres sopavem els cambrers feien espectacle musical i vam celebrar l'aniversari de la Laia. Aquest matí hem anat a China Town on no han parat d'oferir-nos "rolex, rolex, rolex..." i seguidament hem anat a parar a Little Italy i al barri de Soho. De camí no em pogut resistir la temptació d'entrar a varies botigues conegudes. La que diuen que és la millor hamburger de la ciutat, menjada en un espai molt particular, ens ha donat suficient energia per arribar-nos fins a Central Park. Allà ens hi hem perdut durant varies hores visquent tot l'ambient del pulmó de la ciutat. Abans de sopar hem disfrutat d'un concert molt agradable a Lincoln Center. Després d'uns àpats excessius avui ens hem comportat, hem fet un sopar lleuger a la cadena "amish" i a dormir... Bona nit! i fins demà, que serà també un dia llarg.














2 comentaris:

  1. Hola Guapisssiiimmmmss!!!!

    Molt xulo el blog. Ja veig que esteu ven guiats per la city amb els tiets de la Xidi, i ven protegits per la police, ejem ejem, jajajaj. Per aquí tot continua com sempre, ja sabeu. Aquest cap de setmana en Jordi i jo em fet més aviat poca cosa. El divendres va venir en Fit a sopar a casa y el dissabte vam fer un saparet romàntic, ooohhhh Seguirem atentament les vostres aventures per New York. Molts petonets per totsss!!!

    ResponElimina
  2. Ei gent!!!!!!!! Jo també vull anar a New York!!! De moment veig que us ho esteu passant genial i que aprofiteu els dies, ben fet!!!! Per aquí tot bé, anar fent com sempre! Però bé, molts petonets per tots i acabeu de disfrutar!

    ResponElimina