dimecres, 26 d’agost del 2009

Dia 5: (24 d'Agost)

Bon dia!!! Són les 8.30 del i toca actualitzar el bloc... Anavem uns quants dies endarrerits perquè misteriosament tot Nova York s'havia quedat sense Wifi... no perquè ens fes mandra, eh!!! ;)
Dilluns vam anar a fer una rutilla per un parell de barris on encara no haviem estat: Village i East Village. Allà vam veure la "Jaula" que és una pista de basquet on s'organitzen partits "callejeros" que sortia a un anunci de Nike, vam anar al Washington Square, i vam passar per davant d'algunes facultats de la Universitat de New York. Després vam anar a East Village, on vam passar per un carrer tot raro ple de botigues i restaurants que feien molta por... Després vam passar per davant de la seu de los Angeles del Infierno... Ah! i lo millor de tot!!! Vam veure un Space Invader!!! ;)
A la hora de dinar vam escollir un restaurant molt molt especial: El Carnegie! És un local on serveixen uns entrepans que fan molta molta por, perquè son molt molt molt grans!!! Però molt! Crec que són els més grans que hem vist durant tot el viatge i penseu que tot el que em vist és més gran del compte...
Havent dinat i per pair una mica, vam anar fins a la ONU, no vam poder entrar perquè ja havien tancat però vam veure-ho per fora i era molt xulo.
Ahir després de 4 dies a Nova York, ens vam veure en cor de sortir després de sopar. Però no us penseu que vam anar de festa fins les 4 del matí, eh! Vam anar a fer unes Margarites a un local molt xulo que hi ha a prop de l'apartament, que estava ple de pantalles gegants on feien partits de Rugbi i Beisbol...
I aquí s'acaba el dia 5!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada